logo_blad_BuytenVitaal_pakket

Lees, bekijk en luister onze BuytenVitale Verhalen

Luister naar de podcast Tip van Tam

Tamara Vreugdenhil hoorde via een vriendin van het BuytenVitaal-pakket en dat maakte haar nieuwsgierig. Ze nodigde Evelien uit omdat ze heel graag meer wilde weten over het initiatief van het BuytenVitaal-pakket.

Yes, je kunt het pakket weer bestellen ♥

Heb je het pakket vorige keer gemist? Dan hebben we leuk nieuws! Vanaf 1 januari kun jij natuur- en recreatiegebied Buytenhout ontdekken om fysiek en mentaal op te laden en Buytenhout te beleven.  Een mooie start van het nieuwe jaar! Bestel het BuytenVitaal-pakket voor jezelf of geef het cadeau aan iemand die jij een BuytenVitaal Nieuwjaar wenst.

Crowdfunding voor Delftenaren

Onze crowdfunding campagne voor Delftenaren heeft ervoor gezorgd dat we 45 pakketten konden schenken. Speciaal voor Delftenaren die een moeilijk jaar achter de rug hadden. We danken nogmaals iedereen die heeft bijgedragen! Een groen voor jou!

Dankbaar voor deze website!

Wat begon met een idee, werd uiteindelijk werkelijkheid. Het BuytenVitaal-pakket werd breed gedragen en gewaardeerd. We zijn dankbaar dat diverse organisaties het vertrouwen hadden en de CompostPot hebben aangevuld. Een groen voor:

Gemeente Delft
Ondernemersfonds Delft
Ondernemersvereniging Delftse Hout
Fonds 1818

Belevingen en ervaringen

“De afwisseling tussen de filmpjes, de tekst en het aanbod om naar buiten te gaan was erg leuk”

“Door het pakket ben ik het gebied nog beter én op een andere manier gaan leren kennen”

“Ik keek iedere week weer uit naar het binnenkomende mailtje om weer naar Buytenhout te gaan”

Geniet je ook van het BuytenVitaal-pakket? We vinden het leuk als je dat met ons deelt. Stuur een mailtje aan Evelien en ze deelt het met iedereen van Team BuytenVitaal, want daar doen we het voor. Oja, en heb je tips? Die zijn natuurlijk ook van harte welkom!